Zašto mi?

Profesionalizam

Naš tim korisničke podrške sastavljen je od iskusnih profesionalaca koji se bave malim i srednjim poduzećima dugi niz godina. Zbog dugogodišnjeg iskustva, malo je problema koje nismo već prije vidjeli i riješili, te smo ih u mogućnosti vrlo brzo riješiti.

Fokusiranje na korisnika

Razumijevajući potrebe naših korisnika i njihove poslovne procese, možemo im savjetovati i implementirati informatički sustav u potpunosti prilagođen njima. Naši korisnici su poduzeća iz različitih privrednih sektora čime smo stekli ogromno iskustvo koje nam pomaže predložiti vam rješenje koje će biti u potpunosti prilagođeno vašim potrebama.

Dostupnost

Bez obzira imate li pitanje ili problem, možete nas kontaktirati na e-mail, telefon, mobilni uređaj ili putem naše web stranice.

Brzina odziva

Većinu vaših zahtjeva riješit ćemo pristupom s udaljene lokacije u vrlo kratkom roku. Ako problem ne možemo riješiti na taj način, naše osoblje će vas posjetiti na vašoj lokaciji u što kraćem mogućem roku.

Jednostavnost

Želimo pojednostaviti poslovanje našim korisnicima na način da kompletnu informatičku podršku za cijeli informatički sustav korisnik dobiva na jednom mjestu.