Cloud rješenja – Vaše neograničene mogućnosti

Cloud rješenja su optimalan izbor za male i srednje korisnike koji žele smanjiti troškove poslovanja.

Cloud je jedno od najbrže rastućih tehnoloških dostignuća i postupno postaje „uobičajeni“ način rada u poslovnom svijetu. Općenito, Cloud nudi tvrtkama isplativo skalabilno rješenje dizajnirano da udovolji visokim zahtjevima današnjeg tržišta.

Cloud rješenja omogućavaju Vam da možete pristupiti poslovnim podacima sa bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme. 

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 je isti onaj Microsoft Office kojeg već poznajete i svakodnevno koristite, ali kako se nalazi u oblaku, aplikaciji i podacima možete pristupiti sa bilo kojeg mjesta, sa bilo kojeg uređaja i u bilo koje vrijeme.

Za Vas ćemo planirati i implementirati Microsoft Office 365 uslugu te migrirati Vaše podatke u Cloud. Potom ćemo izvršavati administrativne zadatke poput dodavanja ili ažuriranja korisnika i uređaja kao i ostale zadatke iz domene IT održavanja.

Navodimo samo neke korisne strane ove usluge:

  • Priznato rješenje po razumnoj cijeni
  • E-mail rješenje dokazano u poslovnom okruženju
  • Ažurnu antivirus i antispam zaštitu te 24/7 nadzor
  • Instant poruke i videokonferencije
  • Brzo i sigurno dijeljenje dokumenata
  • Zajamčena dostupnost usluge od 99,9%

Računalstvo u oblaku

Računalstvo u oblaku je isporuka računalnih usluga – uključujući servere, pohranu, baze podataka, umrežavanje, softver … – putem Interneta (Cloud).

Korisnik nema početni trošak nabave hardvera i softvera nego plaća samo za usluge koje koristi. Uslugu možete brzo i jednostavno prilagođavati Vašim potrebama čime smanjujete operativne troškove i efikasnije iskorištavate IT infrastrukturu.

Nudimo savjetovanje, implementaciju i održavanje IT infrastrukture u oblaku koju prilagođavamo Vašim potrebama i mogućnostima.

Cloud backup

Cloud backup je usluga koja na siguran i učinkovit način vrši sigurnosnu pohranu (backup) Vaših servera u oblak (Cloud). Korisnici se odlučuju na stvaranje sigurnosne kopije u oblaku kako bi datoteke i podatke zaštitili u slučaju katastrofalnog kvara sustava, požara ili prirodnih katastrofa.

Usluga je bazirana na fiksnoj mjesečnoj pretplati definiranoj ugovorom te ne zahtjeva dodatno ulaganje u hardver, softver ili ljudske resurse na strani korisnika. Upravljanje i nazdor nad izvršavanjem sigurnosne pohrane u oblak zadatak su naših stručnjaka.

Neke značajke usluge su: backup virtualizacijskih servera (Hyper-V, VMware), backup fizičkih servera, deduplikacija podataka, kompresija, enkripcija, optimizacija za prijenos putem interneta …